hu | en | ru | de
GARANCIA
A nálunk készített fog- és gyökértömésekre 1 év, a pótlásokra 3 év garanciát vállalunk.
A nálunk behelyezett implantátumokra 100%-os sikerességi garanciát vállalunk.

Részletes Garanciális Feltételek


//  Tömések

A nálunk készült kompozit (fehér) tömésekre az elkészítés napjától kezdődően 1 év teljeskörű garnciát adunk. A garanciális időn belül a sérült vagy kiesett tömést ingyenesen cseréljük vagy javítjuk. A nálunk készült gyökértömésekre 1 év garanciát adunk. Ha a gyökértömés cseréje ezen időn belül szükségessé válik, azt ingyenesen elvégezzük.
Fognyaki kopások esetén a garancia időtartama 6 hónap.

A garancia nem vonatkozik a nem megfelelő használatból vagy balesetből származó sérülésekre. A garancia feltétele a megfelelő szájhigiéné fenntartása, ez ügyben ingyenes tanácsadással állunk betegeink rendelkezésére. Amennyiben a garancia alá eső tömés cseréje orvosilag nem javasolt, az alternatív restauráció aktuális árából a tömés eredeti ára levonásra kerül (pl. tömés helyett inlay készítése).

//  Pótlások

A nálunk készült végleges pótlásokra (fix vagy kivehető) az átadás napjától kezdődően 3 év garanciát adunk. Ebből az első 2 év teljeskörű garancia. Az első két évben a pótlás orvosilag indokolt cseréjét vagy javítását ingyenesen elvégezzük. A 2 évnél régebbi, de 3 évnél újabb pótlásokra orvosi garanciát adunk, ami azt jelenti, hogy az ilyen esetekben felmerülő javításnál vagy cserénél csak fogtechnikai díjat számolunk fel.

A garancia nem vonatkozik a nem megfelelő használatból vagy balesetből származó sérülésekre. A garancia feltétele a megfelelő szájhigiéné fenntartása, ez ügyben ingyenes tanácsadással állunk betegeink rendelkezésére. A garancia feltétele évenként legalább egy alkalommal a rendelőnkben kontroll vizsgálaton való részvétel, amelyet ingyenesen biztosítunk betegeinknek.
A garancia nem vonatkozik a fogpótlás alatt esetleg felmerülő további kezelésekre, például gyökérkezelésre. A garancia nem terjed ki az eredetileg készült pótlástól eltérő megoldás magasabb költségeire (pl. híd helyett implantátumos fogpótlás készítése), ilyen esetekben a garancia alá eső munka eredeti költsége a garanciában végzett beavatkozás aktuális árából levonásra kerül.

//  Implantátumok

A nálunk használt implantációs rendszerek kiemelkedő, 98%-os sikerességi arányt nyújtanak. Ez azt jelenti, hogy a leggondosabb tervezés és műtéti munka esetén is előfordulhat, hogy a beültetett implantátum nem csontosodik megfelelően, és ezért el kell távolítani. Azért, hogy betegeinknek ettől ne kelljen tartaniuk, a nálunk készült implantátumokra 100% sikerességi garanciát adunk, ami azt jelenti, hogy a primeren sikertelen implantátumok helyett ingyenesen másik implantátumot ültetünk be. Ha ez nem lehetséges, a sikertelen implantátum teljes árát (műtéti költséggel együtt) a további munka költségeiből levonjuk.

A garancia feltétele a gyógyulási idő alatt az előírások pontos betartása és a megfelelő szájhigiéné. Ezekről a műtét előtt részletes tájékoztatót adunk.

//  Garancia kiterjesztése

A garanciát a DenTotal Kft. adja, a munkatársai által elvégzett munkákra.

A munkák garanciális vállalásai tartalmazzák az összes rendelői költséget, de nem foglalják magukba az esetlegesen felmerülő egyéb járulékos költségeket (pl. útiköltség, szállás, parkolás stb.). A pótlás vagy tömés cseréjének szükségességéről és a felmerülő panaszok alapján a DenTotal Kft. orvosa dönt, az orvosilag nem indokolt javítás vagy csere nem garanciális (pl. másik fogszín utólagos kérése). A házilag, vagy más rendelőben végzett változtatások a nálunk készült tömésen vagy pótláson a garancia elvesztéséhez vezetnek.